Geboren

 • Posted on February 12, 2011 at 9:24 pm

Om 21.24 werd op 12 februari onze dochter Eline (Hanneke Theodora) Arnoldussen geboren…vanwege langdurige (34 uur) en pijnlijke maar weinig effectieve ontsluitingswee├źn met hulp van een ruggenprik. Claar in ziekenhuis
1 minuut oud

navelstreng doorknippen

Doorknippen van de navelstreng. Cliche maar toch een heel indrukwekkend moment. Ze moet het dan echt zelf doen. Gelukkig had ze een fantastisch hartje (hartslag 156) en deed het prima


Papa

Trots als een pauw. Omdat ze zo een prachtige APGAR-score had, mocht ze gelijk een tijd bij mama blijven liggen (en fanatiek zoeken en happen naar de borst (waarbij ze meestal echter haar knuistje begon te sabbelen).....na een paar minuten mag papa haar pas in zijn armen nemen...wat een wonder!!

3 Comments on Geboren

 1. Vincent says:

  Mijn hartelijke gelukwensen met de geboorte van jullie dochter.
  Bij het zien van zo’n wezentje van eigen vlees en bloed is de pijn gauw vergeten (denk ik).

  • Stijn says:

   Hoi Vincent & Gerdie, ja, we zijn nu al smoorverliefd op ons droppie! Ze gunt ons nog weinig slaap, maar dat hoort in week 1

 2. marja says:

  wat een poepie zeg!! ze heeft nu al een plekkie in mijn hart. ik kom gauw een keer met thea en theo bewonderen hoor. trouwens heb de site opgeslagen bij mijn favorieten. hihihi geniet ervan jullie saampjes he.

Leave a Reply